HKC1.jpgHKC2.jpgHKC3.jpg

Europashow Nederlandse (dwerg)hoenderrassen

Namens de organisatie van de Europashow voor Nederlandse (dwerg)hoenderrassen brengen wij graag onderstaande punten onder uw aandacht. Als HKC-bestuur kijken wij uit naar een mooie show en zien u en uw dieren graag begin december in Enschede!

Tijdens de komende Oneto vindt de eerste Europashow voor Nederlandse (dwerg)hoenderrassen plaats. Alle dieren van de betreffende rassen worden gekeurd volgens de regels van een Europashow en maken kans op de bijbehorende titels en prijzen. Wie worden er de Europa Meister en Europa Champions bij de Hollandse krielen? U gaat de uitdaging toch zeker wel aan?!

Op de website van Oneto vindt u het complete vraagprogramma en inschrijfformulier. Online inschrijven is ook mogelijk.
- Let op dat alle Hollandse krielen geënt moeten zijn tegen NCD, ook buitenlandse inzendingen!
- Voor principiële inzenders is het mogelijk om al op zaterdag uit te kooien.

Naast het keuren van de dieren zal ook een eierkeuring worden georganiseerd. Speciaal hiervoor is een Engelse specialist verzocht op zaterdag en zondag zijn oordeel te geven over de ingezonden collecties eieren. Een leuk randgebeuren dat tegen minimale kosten wordt neergezet. Uw deelname en bezoek zeker waard!

Op zaterdag 2 december wordt vanaf 18.00 een fokkersavond georganiseerd met o.a. een 'zeldzaam lekker' diner, de prijsuitreiking van de Europa titels en veel gezelligheid. De kosten zijn ongeveer € 35,- Aanmelden is noodzakelijk en kan via de HKC of bij uw inschrijving. Overnachten in de omgeving is ook mogelijk. In het vraagprogramma vindt u enkele hotelsuggesties, deze kunt u rechtstreeks boeken, let wel op de daarbij vermelde kortingscodes voor extra voordeel!

Een dergelijke show is niet zomaar neergezet, dat vereist veel werk en de organisatie kan iedere helpende hand dan ook goed gebruiken. Op woensdag tijdens het opbouwen, vr/za/zo voor kaartverkoop, informatiebalie, hanenkraaiwedstrijd etc. en op zondag voor de afbouw. Als blijk van waardering ontvangt u een entreebewijs en wordt voor catering gezorgd. Kunt u helpen? Geef het a.u.b. door aan het HKC-bestuur.

Hartelijke groet,
Bestuur Hollandse Krielenfokkers Club