HKC1.jpgHKC2.jpgHKC3.jpg

ALV 15 april 2017

2016 was het jaar waarin het 70 jarig bestaan van onze HKC werd gevierd met een fantastische Jubileumshow in Zevenaar. Maar ook het jaar waar de vogelgriep de helft van de shows onmogelijk maakte. Ondanks die tegenvaller zijn  we als Hollandse krielenfokkers het jaar 2017 met frisse moed gestart

Op 15 april a.s. zien we u graag voor de Algemene Ledenvergadering in de Baander (Zangvogelweg 132, 3815 DP, Amersfoort). Onder meer aandacht voor onze jubilarissen, de bestuursverkiezing i.v.m. 2 aftredende leden, een voorstel tot aanpassing van het Huishoudelijk Reglement, standpunt Nederlandse Standaardcommissie en EE m.b.t. kleurslagen en na de lunch een technische bespreking.

Klaas van der Hoek zal u meer vertellen over de rasgebonden Europashow voor alle Nederlandse rassen welke in het 1e weekend van december 2017 in Enschede wordt gehouden. De Nederlandse Hoender Club en Oneto staan garant voor een voortreffelijke organisatie en rekenen op veel dieren van het mooiste en kleinste Nederlandse ras.