HKC1.jpgHKC2.jpgHKC3.jpg

Topprestatie actie; Stem op de HKC

“Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Dit begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag.”

Daarom ondersteunt Garvo met de actie Topprestatie dierverenigingen en/of speciaalclubs vanuit heel Nederland, middels een bijdrage. Afgelopen jaar (2020) is voor veel verenigingen en clubs erg zwaar geweest. De shows en tentoonstellingen konden (vaak) niet doorgaan en het sociale contact werd erg gemist. En toch, hebben zij in onze beleving allemaal een TOPPRESTATIE geleverd om zowel de dieren als zichzelf waar het kan zo goed mogelijk te verzorgen. Vandaar dat Garvo 100 verenigingen/clubs de kans geeft om kans te maken op een geldbedrag óf een bedrag aan promotiematerialen/voer van Garvo.

Het is nu tijd om te stemmen. Tot en met zondag 28 maart kun je jouw stem uitbrengen. Ga naar de actiewebsite en stem snel op de Hollandse Krielenfokkers Club! Vraag daarna natuurlijk ook je familie, vrienden, collega's, buren en ... om ook te stemmen. Hoe meer stemmen de club krijgt hoe groter het deel van de sponsorpot dat we ontvangen.