HKC1.jpgHKC2.jpgHKC3.jpg

Agenda

Evenement 

Titel:
Hauptsonderschau SV der Holländischen Zwerghühner
Wanneer:
24.11.2023 - 26.11.2023
Locatie:
Kleintierzüchter-Zentrum Schüttorf - Schüttorf
Categorie:
Tentoonstellingen

Beschrijving

Van 24 t/m 26 november houdt onze Duitse zusterclub haar Hauptsonderschau in Schuttorf (slechts 15 min. over de grens via de A1. Vanaf Utrecht ongeveer 1,5 uur). De SV der Holländischen Zwerghühner und seltenen Zwerghuhnrassen heeft meerdere rassen onder haar hoede, maar het merendeel van de dieren op deze 'clubshow' bestaat uit Hollandse Krielen. Veelal zijn er honderden Hollandse Krielen aanwezig van fokkers uit geheel Duitsland (in 2022 350, de jaren daarvoor was 450 Hollandse Krielen geen uitzondering).

Voor de Nederlandse liefhebbers en fokkers dus een uitgelezen kans de Hauptsonderschau te bezoeken nu deze zo dichtbij gehouden wordt. Helemaal nu het ernaar uitziet dat showen ook komende herfst/winter nog een utopie zal zijn in Nederland.

Een aantal bestuursleden en erevoorzitter Henk Kasperts zijn van plan op zaterdag 25 november de show te bezoeken. Wij willen alle leden van harte uitnodigen mee te gaan! Interesse? Meld je bij het bestuur van de HKC, dan proberen we zoveel mogelijk carpoolen te organiseren.
De ontvangst met ‘kaffee & kuchen’ (koffie en taart) wordt aangeboden door de HKC!

Locatie

Plattegrond
Plattegrond
Venue:
Kleintierzüchter-Zentrum Schüttorf   -   Website
Straat:
Wietkampstraße 24
Postcode:
48465
Plaats:
Schüttorf
Land:
Land: de

Beschrijving

U bereikt de hal van de kleindierverenigingen via de parkeerplaats van de sporthal