HKC1.jpgHKC2.jpgHKC3.jpg

Algemene ledenvergadering 2016

De algemene ledenvergadering was weer zoals we bij de HKC gewend zijn. De reguliere onderwerpen, jaar- en financieel verslag, prijsuitreiking club- en districtshows verliepen vlotjes. Helaas konden de oorkonde aan o.a. Ger Brouwer, 50 jaar lid en Frans van Oers 40 jaar lid niet persoonlijk worden uitgereikt. Beide waren door omstandigheden verhinderd. In het middagprogramma liet een terecht trotse  Henk van der Meer, 83 jaar, foto’s zien van zijn nieuwe kippenverblijf. Klaas van der Hoek gaf deskundig commentaar bij de vele foto’s welke hij afgelopen 2 jaar op diverse tentoonstellingen had gemaakt.
De voorbereidingen voor de Jubileumshow in Zevenaar op 4 en 5 november vorderen goed, diverse sponsoren en personen hebben hun medewerking toegezegd, prijzen zijn reeds beschikbaar gesteld. Het belooft een mooi Hollandse krielenfestijn te worden waar we graag u en uw krielen zullen zien.
70 jaar HKC is een mooie gelegenheid voor een fotowedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Als er maar een Hollandse kriel op staat. Met of zonder persoon of voorwerpen, in een tt kooi of in de ren of tuin. Rolinka Snijder zal als voorzitter van de fotojury op 5 november de winnaars bekend maken.  Alle amateur fotografen zijn bij deze uitgenodigd om voor 15 oktober 2016  maximaal 10 digitale (kleuren) foto’s  te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er is een nieuwe locatie  voor de jongdierendag  24 september 2016, De Baander, School voor Pratijk onderwijs Zangvogelweg 132 in Amersfoort.